J.J. Abrams i Quentin Tarantino zajedno snimaju novi Star Trek film

Srijeda, 06.12.2017. 08:27

Jučer je američki filmski magazine Hollywood Reporter objavio da su J.J. Abrams i Quentin Tarantino odlučili zajedno snimiti novi film iz Star Trek franšize. 

Ovu suradnju je prvi predložio, kao veliki obožavatelj Star Trek serije, Tarantino Abramsu pri čemu bi on bio redatelj a Abrams producent. Dogovorili su se da će daljnje razrađivati cijeli projekt ako dobiju dovoljno dobar scenario.

Tvrtka Paramount, studio koji stoji iza Star Trek filmskog serijala, za sada nije objavila nikakve službene informacije o ovoj inicijativi.

Tarantino Abrams opt

Podsjetimo da je J.J. Abrams režirao dva prva filma iz obnovljene Star Trek franšize; “Star Trek” (2009.) i “Star Trek: Into Darkness” (2013.), prije nego što je prešao u Lucasfilm na projekt “Star Wars: The Force Awakens” (2015.).

Trenutno Tarantino radio na pred-produkciji svojeg devetog filma koji se bavi ubojstvima obitelji Charlesa Mansona, čija autorska prava je nedavno kupila tvrtka Sony. Abrams je s druge strane zauzet pred-produkcijskim radnjama za početak snimanja “Star Wars: Epizoda IX” koji bi trebao biti realiziran 2019. godine.

Ako do ove suradnje na kraju i dođe, mogao bi to biti jedan od najiščekivanijih Star Trek filmova s obzirom na minuli umjetnički rad Tarantina i Abramsa.