Petak, 06.05.2011. 16:49
pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides-movie-poster-02.jpg

U produkciji Jerryja Bruckheimera i u režiji Roba Marshalla, novi nastavak poznate hit franšize Pirati s Kariba: Nepoznate plime donosi mnogo zabave, pustolovine i humora - ovog puta u Disney Digital 3D i IMAX 3D izdanju. Prethodna tri filma iz ove mega uspješne Disneyeve franšize na blagajnama kina su ostvarile nevjerojatnih 2,6 milijardi dolara. S novom glavnom ženskom zvijezdom Penelopom Cruz, karizmatičnim piratom Johnnyem Deppom i još raskošnijom produkcijom, scenografijom i koreografijom ne treba sumnjati da će Pirati s Kariba: Nepoznate plime još jednom rušiti rekorde gledanosti.        

(Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)

Redatelj: Rob Marshall

Uloge: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane, Kevin R. McNally, Astrid Berges-Frisbey, Sam Claflin, Geoffrey Rush 

Johnny Depp se ponovno vraća u akcijskoj avanturi u ulozi Jacka Sparrowa. Nakon što mu život ponovno na put dovede karizmatičnu Angelicu (Penelope Cruz), nije više siguran je li u pitanju ljubav ili je ona samo nemilosrdna varalica koja ga iskorištava da bi pronašla Fontanu života. Nakon što se ukrcaju na brod legendarnog kapetana Crnobradog - Queen Anees Revenge, Jack se nađe u vrtlogu nepredvidive avanture u kojem ne zna koga da se boji više: Crnobradog ili Angelice – žene s kojom dijeli tajanstvenu prošlost. 

U filmu se pojavljuju i Geoffrey Rush kao osvetoljubivi kapetan Hector Barbossa i Kevin R.McNally u ulozi Jackovog starog kolege Joshameea Gibbsa. Tu su još i odlučan misioinar Sam Clafin i Astrid Berges – Frisbey u ulozi misteriozne sirene. 

U hrvatskim kinima: od 19. svibnja 2011.  

POGLEDAJ FORŠPANE