A/V Instalacije

Glasovne naredbe kao glavna karika novih pametnih sustava

Iako su trenutno Siri i Google Now dobro uspostavljene značajke pametnih telefona, predviđa se da će glasovne naredbe dostići svoj vrhunac tek u nadolazećim godinama.

Pametni termostat Schneider Electric postao je još pametniji

Wiser Air Wi-Fi termostat je unaprijeđen za novu Eco IQ funkciju koja prilagođava temperaturu na osnovu korisnikovih komentara, što omogućava korisniku da odredi prioritete udobnosti u odnosu na količinu potrošnje.

Najveći izbor HDMI kabela i DVI-HDMI-VGA-AV adaptera

Tvrtka Šmit Electronics iz Kutine značajno širi svoj A/V program pa tako u ponudi imaju i razne video kabele, konektore i adaptere. 

U ponudi su, stalno dostupni i HDMI kabeli dužine do čak 30m što je prava rijetkost na domaćem tržištu. 


Sony predstavio novu panel tehnologiju

Sony predstavio novu panel tehnologiju

Nedjelja, 12.06.2016. 19:45

Sony je nedavno predstavio najnoviju panel tehnologiju koja bi korisnicima, kako tvrde iz te japanske kompanije, "trebala omogućiti sasvim posebno vizualno iskustvo koje nije moguće doživjeti niti na najskupljim LED panelima koji su trenutno dostupni na tržištu."

Panasonic predstavio nadzorni kućni sustav Smart Home

Panasonic je na tržište plasirao svoj nadzorni kućni sustav imena SmartHome kojemu je primarni zadatak da pojednostavi proces povezivanja i kontrolu uređaja u domu korisnika.

B&W Marine, serija vodootpornih ugradbenih zvučnika

Osnovna karakteristika ugradbenih modela zvučnika iz serije Marine tvrtke B&W je njihova vodootpornost što ih čine idealnim za instalacije na morskim plovilima kao i na objektima koji su izloženi teškim vremenskim uvjetima u krajevima uz more.

Stranica 1 od 9