A/V Instalacije

Philips LiFi tehnologija za pristup Internetu

Philips Lightning je službeno predstavio Light Fidelity (LiFi), bežičnu tehnologiju u kojoj visoko kvalitetna LED rasvjeta omogućava širokopojasnu internetsku vezu kroz svjetlosne valove.

Pametna prskalica za travu (IoT)

Pametna prskalica za travu (IoT)

Srijeda, 09.05.2018. 21:49

Rachio, tvrtka koja proizvodi pametne prskalice za travu, u svoj portfelj dodala je kontroler za upravljanje prskalicama glasom i pametnim telefonom.

Novosti s Bosch ConnectedWorld konferencije

Na ovogodišnjoj Bosch ConnectedWorld, konferenciji o IoT-u (Internet of Things), tvrtka je predstavila zanimljiva tehnološka rješenja među kojima su se našle i inteligentna rukavica u tvornici, digitalni anđeo čuvar za ljude u pokretu i povezane kuhinje tj. korištenje i upravljanje kućanskim aparatima putem pametnog telefona.

LG predstavio nove proizvode za IoT tržište

Korejska tvrtka LG Electronics je u ponedjeljak predstavila 5 različitih Internet-of-Things (IoT) senzora koji se mogu koristiti u kućanstvu te funkcioniraju u skladu sa svom najnovijom tehnologijom koju kompanija ima u tome sektoru.

Bang & Olufsen BeoSound Shape

Bang & Olufsen BeoSound Shape

Četvrtak, 27.07.2017. 17:07

Danska tvrtka Bang & Olufsen je predstavila vrlo zanimljiv koncept audio sustava namijenjen smještaju na zid. Sve komponente su u obliku šesterokuta i jednostavno se mogu smještati i spajati prema želji kupca.

Svijetla budućnost za smart home sustave

Svijetla budućnost za smart home sustave

Ponedjeljak, 17.07.2017. 08:08

Agencija za istraživanje tržišta Berg Insight nedavno je provela istraživanje koje pokazuje kako je budućnost svijetla za smart home sustave. "Ova godine prema svemu sudeći bit će dobra za smart home tehnologije jer su jeftini smart home sustavi postali dostupni na masovnom tržištu, dok su se njihove karakteristike i mogućnosti istovremeno značajno popravili", rekao je Anders Frick, jedan od glavnih analitičara u spomenutoj agenciji.

Stranica 1 od 10