Harman Citation pametni zvučnici

Nedjelja, 04.08.2019. 13:53

Harman grupa koja u sebi sadrži mnoštvo audio tvrtki predstavila je novi brand u sklopu Harman/Kardon linije proizvoda. Serija pametnih zvučnika Harman Citation predstavlja njihov iskorak prema integraciji pametnih uređaja i audio sustava.

Jednostavno upravljanje glasom omogućava vam uživanje u glazbi u svim prostorijama vašeg doma ili ureda, uz višekanalnu reprodukciju i surround.

Tehnologija je upakirana u jednostavan i privlačan skandinavski dizajn, što je rezultat suradnje Harman Kardona i danske tvrtke Kvadrat. Kućište s aluminijskim dijelovima i obloženo vunenom tkaninom ima poznate H/K elemente, a za sada su zvučnici dostupni u dvije verzije finiša: Winter Grey i Classic Black.Serija je po prvi put prikazana na prošlogodišnjem sajmu IFA u Berlinu a od nedavno je dostupna i na našem tržištu. Sastoji od dvije vrste modela, Core i Premium, a raspon snage aktivnih zvučnika je od 40W do 2x200W.

Ovisno o modelu, zvučnici sadrže pasivne radijatore, podržavaju 2.4 i 5GHz dual-band, streaming do 24bita/96kHz, imaju ugrađeni Chromecast, mogu upravljati IoT uređajima i koriste WiSA tehnologiju za bežičnu višekanalnu reprodukciju.

Za sad u ponudi imaju sedam modela zvučnika čije se cijene kreću od 1.599 kn/par (Citation One) do 19.989 kn/par za model Citation Tower.

INFO: Media audio, Tel. 21 323 550, www.mediaaudio.hr