McIntosh C49 pretpojačalo

Ponedjeljak, 15.07.2019. 14:52

Novo pretpojačalo iz McIntosha, inventivne oznake C49, dolazi s izmjenjivim Digitalnim Audio Modulom. Time je moguće ovaj uređaj unaprijediti novim i poboljšanim tehnologijama.

Ne samo to, C49 već sad je spreman reproducirati brojne digitalne audio formate zahvaljujući najmodernijem 8 kanalnom, 32-bitnom D/A pretvaraču, s brojnim digitalnim ulazima - dva koaksijalna, dva optička, jedan USB i jedan namjenski McIntoshev MCT, za upotrebu i spajanje s McIntosh SACD/CD transportima. DAC podržava DSD signale do DSD256 formata i DXD384kHz.

McIntosh C49 F mala

Ugrađena su i dva balansirana analogna i tri nebalansirana ulaza, kao i ulaz za MC i MM zvučnice. Spajanje s vanjskim svijetom McIntosh je predvidio putem dva varijabilna balansirana i dva nebalansirana izlaza, radi lakšeg biampinga, kao i putem fiksnog nebalansiranog izlaza.

McIntosc c49 back mala

McIntosh C49 je moguće i relativno lako integrirati u sustav kućnog kina, s obzorom na prolazni signal za kućno kino - Home Theater Pass Through. Očekivana cijena u Americi je oko 5.000 dolara.

INFO: Rotary Audio, Tel. 01 55 12 705, www.rotaryaudio.com