Canyon Audio otvorio prodajno mjesto u Ljubljani

Četvrtak, 27.09.2018. 16:46

Slovenski distributer Hi-Fi i High-end proizvoda Canyon Audio otvorio je svoj prvi dućan u Ljubljani, u kojem će predstaviti proizvode iz vlastite distribucije kao i neke brendove drugih distributera.

Simon Košir, vlasnik i dugogodišnji spiritus movens tvrtke, uvijek teži u distribuciji ponuditi zanimljive proizvođače i proizvode koji nisu često prisutni u Hi-Fi časopisima i u fokusu večine audiofila, ali su nesporno vrhunski proizvodi s naglaskom na njihovu muzikalnost. Iz svoje ponude Simon posebno izdvaja cijevnu elektroniku Air Tight i Leben te Oyaide kabele iz Japana.

Osim navedenih proizvođača, Canyon Audio ima u ponudi i Acrolink, Acoustic Revive, CharioNagaoka, Spec, FoQ, Spendor, Kudos, Lector, Audio Replas, My Sonic Lab, Mitchell & JohnsonHolbo i Exposure.

Na prošlogodišnjem zagrebačkom AV sajmu "Zagreb AV Show" u Sheraton Zagreb hotelu predstavljen je i high-end gramofon Holbo slovenskog konstruktora Boštjana Holca. Ovaj vrhunski proizvod s tangencijalnom ručkom i zračnim ovjesom ekskluzivno se može poslušati u ovom dućanu.

Više informacija o proizvodima iz ponude tvrtke Canyon Audio možete dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili tel. +386 41 775 119

INFO: www.canyonaudio.si

 

Canyon 2 web

Canyon Holbo web

Canyon holbo 2

Canyon ducan 6

Canyon Exposure 1

Canyon Exposure XM

Canyon 4

Canyon Revox

Canyon 3 web

Canyon 7 web

Canyon 8 ducan