Erzetich Audio Phobos i Mania

Četvrtak, 09.08.2018. 12:38

O malom slovenskom proizvođaču Erzetich Audio već smo u nekoliko navrata pisali. Tvrtka koja, osim odličnih uređaja, pokazuje i izuzetno razumijevanje audio tržišta, ali i trenutka u kojem se ono nalazi, predstavlja dvije nove serije slušalica – Phobos, model otvorenog tipa s planarnim driverom i poluotvoreni, dinamički model Mania.

Kao i do sad, i ove dvije serije krasi jedinstven pristup projektiranju i proizvodnji što je i dovelo do toga da se Erzetich Audio poistovjećuje s premium zvukom, izradom i korištenim materijalima.

erzetichaudio phobos web mala

Model Phobos (spec: impedancija 45 Ohm, magnetostatska (planar magnetic) zvučnička jedinica, otvoreni tip slušalica i masa 690 g), osigurat će detaljan, čvrst i dinamičan zvuk, prije svega ljubiteljima klasike i jazza. Model Mania (spec: impedancija 80 Ohm, dinamička zvučnička jedinica (50 mm), poluotvoreni tip slušalica i masa 490 g), namijenjen je svestranijim slušateljima, sa širokim dijapazonom glazbenih preferencija.

Blaž Erzetič, konstruktor i vlsanik tvrtke Erzetich Audio kaže kako je "tvrtka krenula s butik-pojačalima za slušalice. Kako bismo proširili ponudu odlučili smo zaći u prostor rezerviran za slušalice, kako bismo korisnicima osigurali sve što im je potrebno za slušanje glazbe putem slušalica."

"Izuzetno smo ponosni na konačni rezultat kod oba modela jer prikazuju sukus brenda – prvoklasnu kvalitetu zvuka, bez kompromosa u izgledu", navodi Erzetič. Oba su modela dostupna na tržištu po cijeni od 1.999 eur za Phobos i 1.199 eur za Maniu.

INFO: Erzetich Audio, Tel. +386 41 509 514, www.erzetich-audio.com