Marantz ND8006, potpuni digitalni glazbeni player

Srijeda, 07.02.2018. 14:15

Sve što su naučili u razvoju Premium serije proizvoda, Marantzovi inženjeri su ugradili u svoj novi "potpuni digitalni glazbeni player" oznake ND8006. Dizajniran je kao beskompromisan, visokokvalitetan i sveobuhvatan uređaj koji kombinira CD reprodukciju, mrežni/Internet streaming, vanjsku DAC funkciju uz podršku za HEOS.

Napravljen je kako bi zadovoljio sve zahtjeve modernog digitalnog slušatelja glazbe, povezujući funkcije koje obično zahtijevaju dvije ili tri zasebne audio komponente.

Temeljen na uspješnim modelima NA8005 i SA8005, s prepoznatljivim značajkama i audio dizajnom, kombinira CD player sa središtem digitalnih izvora koji nude reprodukciju s kućne mreže, lokalne USB memorije, online izvora kao što su usluge streaminga i Internet radio, HEOS multiroom podrške i DAC funkcije omogućujući izravno povezivanje računala i drugih uređaja.

Marantz ND8006 inside mala

Može prihvatiti formate datoteka (WAV, MP3, WMA, FLAC, ALAC..) sve do 11,2 MHz quad-DSD i 384 kHz / 32-bit PCM, a dodatno sadrži i Apple AirPlay i Bluetooth za reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja.

U svojim promotivnim porukama Marantz opisuje ND8006 kao "Complete Digital Music Source Player" – jednu audio komponentu koja vam je potrebna za sve trenutne i buduće potrebe za slušanjem. Bilo da imate svu glazbu na CD-u, kopiranu na računalo ili radije slušate preko servisa kao što su Amazon Prime Music, Deezer Premium+, Spotify Connect ili TIDAL, ND 8006 će ju isporučiti u visokoj kvaliteti zvuka.

Marantz ND8006 back mala

Sapaja se na uobičajeni način na pretpojačalo / integrirano pojačalo putem analognog izlaznog signala ili izravno priključivanjem na pojačalo snage i zvučnike ili aktivne zvučnike, zahvaljujući ugrađenoj digitalnoj regulaciji izlaznog signala. Također, zahvaljujući ugrađenoj HEOS tehnologiji moguća je njegova integracija s kućnim multiroom sustavom.

Dostupna je Ethernet i dual-band (2.4/5GHz) Wi-Fi povezivost, a ovaj player ima i pojačalo za slušalice koje koristi potpuno diskretne komponente uključujući istu HDAM-S2 tehnologiju kao i glavni audio krugovi.

Uređaj je dostupan u prodaji od ovog mjeseca po cijeni od 8.990 kuna i dolazi u crnoj i srebrno-zlatnoj boji.

INFO: Sonus art, tel. 01 4813 025, www.sonusart.hr