Pioneer NC-50DAB, univerzalni Hi-Fi sustav

Srijeda, 10.01.2018. 18:42

S uređajem NC-50DAB Pioneer donosi kombinaciju pojačala, CD playera, mrežnog playera, digitalnog i internetskog radija po prvi puta u klasičnom Hi-Fi formatu, omogućujući u razumnom paketu raznovrsnost, funkcionalnost i kvalitetu reprodukcije Hi-Res audio zapisa.

Korisnicima je na raspolaganju niz streaming servisa poput Tidala, Deezera i Spotifyja, kao i tisuće radio-stanica putem TuneIna. Omogućen je i DAB+, u kojem u Hrvatskoj baš i ne možete uživati, kao i reprodukcija s CD-a, ili USB-a. U vašim omiljenim glazbenim servisima možete uživati putem WiFi-a/WLAN-a, a moguće je i povezivanje pametnih telefona s uređajem putem Bluetootha. Uređajem se može jednostavno upravljati putem aplikacije.

Pioneer nc 50dabb q

Nova multi-room funkcija FireConnect omogućuje streamanje sadržaja u bilo kojoj prostoriji vašeg doma unutar kućne mreže. Digitalna pretvorba povjerena je SABRE32 Ultra DAC (ES 9016) čipu, a ugrađeno pojačalo može isporučiti 50 W/kanal pri impedanciji od 4 Ohma.

pioneer nc 50dab back

Posjeduje dva USB ulaza (tip A), za spajanje memorijskih uređaja, ali i LAN mrežni priključak, kojim se značajno podiže digitalna i strimerska funkcionalnost uređaja. Ostali digitalni ulazi podrazumijevaju po jedan koaksijalni i optički ulaz, a tu je i analogni audio ulaz, ako na NC-50DAB želite spojiti, npr. gramofon.

Ovaj zanimljivi "sve-u-jednom" uređaj je dostupan na našem tržištu po cijeni od 5.990 kuna.

INFO: Helikop, Tel. 01 23 14 555, www.helikop.hr, www.pioneer-audiovisual.eu