Marohei Cables Vortex serija

Subota, 04.11.2017. 16:58

U prošlom izdanju časopisa (broj 102) objavili smo test zvučničkog i interkonekcijskog kabela domaćeg proizvođača Marohei Cables iz Rijeke koji su nas ugodno iznenadili svojom kvalitetom reprodukcije i same izrade.

Da testirani kabeli nisu bili izdvojeni slučaj govori nam i informacija da su se Marohei kabeli počeli distribuirati i u druge zemlje, a ostvarena je i suradnja sa slovenskom tvrtkom UBIQ Audio koja koristi upravo njegove kabele za kompletno ožičenje vlastitog high-end audio sustava.

Marohei 9247 zv web

Maro Filičić, vlasnik i konstruktor navedenih kabela, je na nedavno održanom zagrebačkom sajmu potrošačke elektronike “Zagreb AV Show 2017” u Sheraton Zagreb hotelu, predstavio svoju najnoviju top seriju proizvoda oznake Vortex.

Marohei 9242 IC web

Kao i do sada u svojim konstrukcijama kabela, Maro upotrebljava za izolaciju svilu, a za izradu vodiča u Vortex seriji 6N srebro (USB, COAX i IC) ili hibrid (srebro i bakar) u zvučničkim i strujnim kabelima.

U ponudi ove serije se nalaze USB, digitalni koaksijalni, interkonekcijski, zvučnički i naponski kabeli. Za više informacija o njima, mogućnostima probe u vlastitom sustavu i cijenama, kontaktirajte direktno proizvođača.

INFO: Marohei Cables, www.marohei-cables.com