Hi-Fi Show u Ljubljani

Četvrtak, 05.10.2017. 07:29

Listopad u Ljubljani će naredna dva vikenda biti zanimljiviji i bogatiji za dva događanja koji će posebno razveseliti ljubitelje Hi-Fi uređaja i dobre glazbe.

Slovenski distributer renomiranih audio tvrtki i glazbenih izdanja nosača zvuka - Intek d.o.o., nastavlja sa svojim uspješnim, prošle godine pokrenutim, projektom održavanja Hi-Fi sajma u ljubljanskom hotelu "LEV".

Pod nazivom "HI-FI Ljubljana", sajam će se održati 14. i 15. listopada 2017. godine, a dosad je prijavljeno 14 izlagača.

Osim izloženih AV uređaja, posjetitelji će imati priliku prisustvovati na popratnim radionicama koje uključuju razgovore sa stručnjacima o današnjim trendovima digitalne i analogne reprodukcije zvuka, psihoakustike, izazovima multimedijske industrije i tajnama glazbene produkcije.

Također, najavljen je i veliki izbor ploča i CD-a po prigodnoj cijeni.

Za više informacija o sudionicima ovog sajma potražite na http://hifi-ljubljana.org/, a rezervaciju svoje besplatne ulaznice možete obaviti na adresi: https://hifi-ljubljana.org/#prijava Aktualna zbivanja i najavu posebnih događaja pratite na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/HiFiLjubljana.org.


multimediashow magenta neg 

Drugi AV sajam u Ljubljani – "Hi-Fi Multimedia Show", se održava već ovaj vikend na lokaciji "M Hotel" i to u petak 6. listopada od 12h do 21h i u subotu 7. listopada od 10h do 19h. Ovaj sajam s tradicijom preko 20 godina predstavit će slične sadržaje, bar po najavama organizatora, kao i sajam "HI-FI Ljubljana 2017", ali uz sudjelovanje drugih izlagača.

Novost na ovogodišnjem sajmu "Hi-Fi Multimedia Show" je Hi-Fi muzej, s najinteresantnijim primjerima starijih uređaja Hi-Fi opreme koja se danas svrstavju u "vintage" kolekciju.

Više detalja o ovom događaju i popis izlagača možete pronaći na stranici: http://www.multimediashow.net/ i www.facebook.com/MultimediaHIFI