Oehlbach XXL Fusion vilice za zvučničke kabele

Ponedjeljak, 18.09.2017. 07:04

Njemačka tvrtka Oehlbach, od svojeg osnutka 1974. godine, je specijalizirana za dodatnu elektroničku opremu i kod nas je najpoznatija po ponudi AV kabela i konektora za sve namijene.

Međutim, osim navedenoga tvrtka ima i daleko širu ponudu koja uključuje: stalke za slušalice, adaptere, konvertere, separatore, strujno napajanje, gramofonska pretpojačala, antivibracijske podloške, šiljke s podlošcima, zaštitne kapice, Bluetooth prijemnike i antene marke Oehlbach.

Nedavno je u svoju Hi-Fi ponudu proizvoda uvrstila i vrhunske konektore (vilice) za zvučničke kabele. Vilice imaju oznaku XXL Fusion i namijenjene su prvenstveno za njihovu inovativnu Fusion seriju zvučničkih kabela ili za neku drugu visoko kvalitetnu seriju kabela drugih proizvođača.

Na Oehlbach XXL Fusion vilice moguće je spojiti zvučničke kabele promjera do 6 mm. Kabel se učvršćuju pomoću dva vijka koji osiguravaju čvrst i maksimalan kontakt za prijenos signala. Vilice su napravljene od jednog komada metala, presvučene su 24 karatnom pozlatom radi bolje zaštite od korozije, a ujedno i dodatno poboljšava prijenos signala.

Samo tijelo XXL Fusion vilice je izolirano plastičnom navlakom pa kod korištenja nema bojazni da se napravi kratki spoj na zvučničkim terminalima samog pojačala ili zvučne kutije.

Oehlbach XXL Fusion vilice su pakirane u kompletu od 4 komada po cijeni od 299 kuna.

INFO: Chipoteka