Cardas Audio Clear Beyond interkonekcijski kabel

Petak, 09.12.2016. 22:58

Od prvog predstavljanja ove serije kabela 2008. godine, kupci su se zanimali kada će George Cardas dizajnirati interkonekcijski kabel kao komplementarni kabel za Clear Beyond Speaker. Napokon je i on dostupan.

Clear Beyond sadrži najkvalitetnije vodiče koji se koriste u proizvodnji, tzv. Cardas bakar u konstrukciji zlatnog reza, s tim da je svako vlakno vodiča izolirano posebnom presvlakom od emajla. Kabel sadrži zračne cijevi impregnirane ugljikom, a jezgra vodiča ima dvostruku zaštitu od bakra i sadrži par Litz žica.

cardas clear beyond icWEB

Kao i svi ostali kabeli iz serije Clear, Clear Beyond Interconnect koristi “Matched Propagation” tehnologiju, koja se temelji na tome da se stopa propagacije (širenja valova) bakrenih niti usklađuje sa stopom propagacije dielektrika. Ova tehnologija je registrirana kao patent i omogućuje da se signal maksimalno očuva bez korištenja opteretnog namota ili mreža.

Vrlo zahtjevan proces proizvodnje razlog je zašto će se kabel proizvoditi samo u ograničenim količinama, kao bi se osigurala visoka kvaliteta. Vanjski promjer kabela Clear Beyond Interconnect je 13 mm i potreban je poseban adapter za stavljanje terminacije (SRCA, CG XLR).

Očekivana maloprodajna cijena je 26.800 kn za 0.5m/par, a svakih dodatnih 0.5 m/par stoji 7.000 kn.

INFO: www.mediaaudio.hr