Ljubljana dočekuje dva HI-FI sajma u listopadu

Nedjelja, 02.10.2016. 08:13

Za nepuna dva tjedna Ljubljana će biti poprište ogleda dvaju Hi-Fi sajma, već renomiranog "Multimedia HiFi Show" i novog, ove godine pokrenutog u organizaciji slovenskog AV distributera tvrtke Intek, "Audio Show Hi-Fi Ljubljana 2016".

Posjetitelji će tako u isto vrijeme imati mogućnost pogledati prezentacije slovenskih distributera AV proizvoda na dva sajma sličnih koncepcija, ali na različitim lokacijama.

Ljubljana sajam2016 Darko

Novopokrenuti sajam "Audio Show Hi-Fi Ljubljana 2016" pokušat će agresivnijom promocijskom aktivnosti i popratnim radionicama, kako navode u svojim PR materijalima, privući posjetitelje da iskuse:

-    novosti, tehnološke inovacije i nove estetske prekretnice u oblikovanju audio opreme;
-    saznanja o suvremenim trendovima i kultnim dosezima digitalne i analogne reprodukcije zvuka;
-    demonstracije mogućnosti i dosega audio opreme u širokom cjenovnom rasponu - od "entry level" do "High-End" segmenta;
-    stručno savjetovanje u pogledu akustičkog tretmana i optimizacije slušaonice, boravišnog prostora i prostora namijenjenih produkciji glazbe;
-    mogućnost za razgovor i diskusiju sa stručnjacima na području audio-video tehnologije, kao i audiofilima istomišljenicima ;
-    glazbeni program koji će osim nove glazbe doprinijeti upoznavanju s novim aspektima i problematikom u proizvodnji glazbenog materijala u obliku studijskih snimaka.

U dva dana događanja (14. i 15. listopada 2016.), bit će predstavljeni slovenski i hrvatski proizvođači svjetskog ranga: AUDIO ALTO, ERZETICH, IONEX, KUZMA, RW ACOUSTICS, SONITUS ACOUSTICS i SUBING kao i zastupnici stranih tvrtki s područja zabavne elektronike i prostorno akustičkih rješenja: ARCHUS.SI, AUDIO GALERIJA, AUDIO SERUM, AV-PLANET, CANYON AUDIO, EIS, INTEK i NEL AUDIO.

Ovaj Hi-Fi sajam će se održati u prostorijama hotela "LEV", a za više informacija o partnerima-sudionicima, kao i rezervaciju za svoje besplatne ulaznice potražite na http://hifi-ljubljana.org/, aktualna zbivanja i najavu posebnih događaja pratite na https://www.facebook.com/HiFiLjubljana.org.

 

Ljubljana sajam2016 Vojko

S druge strane, sajam "Multimedia HiFi Show" trajat će tri dana (14. – 16. Listopad 2016.) i on se oslanja na svoje dugogodišnje iskustvo (preko 20 godina) i tradiciju. Organizator sajma najavljuje veći broj domaćih i stranih izlagača nego prethodne godine, veliki broj premijera, a sve će se održati na tri etaže "M hotela".

Popis izlagača koje je organizator najavio za ovogodišnje izdanje sajma: ALS avdio.video, AUDIO ALTO, AUDIO EPILOG, COLIBRI LABS, DB AUDIO, ELECTRON AUDIO, ELEKTROAKUSTIKA, GALLUS AUDIO TECHNOLOGY, HD MULTIMEDIA, J&B PLOŠČARNA, KAT trgovina, KLOPOTEC , KUZMA, MARS AUDIO, ROBERTOSHOP, RW ACOUSTICS, SIGMA AUDIO KONCEPT, SONUS ART, SUBING, TAFOS AUDIO, TECHNOTOP, UBIQ AUDIO, VKLOP, ZVUČNE NOVOSTI

Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 12-19h (petak), 10-19h (subota) i 10-17h (nedjelja), a sve dodatne informacije i najave vezane za ovaj događaj možete potražiti na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/MultimediaHIFI/ te na službenoj stranici sajma www.multimediashow.net/.