Novo ruho Erzetich pojačala za slušalice

Srijeda, 28.09.2016. 09:33

Tri modela pojačala za slušalice slovenskog proizvođača Erzetich prošla su kroz plastičnu operaciju, prije svega njihove vanjštine. Sva tri modela više nemaju akrilnu prednju ploču, već je ona sad izrađena od aluminija debljine 7mm, što je uvjetovalo i neke druge sitnije kozmetičke promjene.

"Posljednjih godina, osluškivali smo primjedbe i želje naših kupaca i distributera. I dok je model Bacillus samo kozmetički oplemenjen, druga dva modela, a posebice Perfidus, imaju i tehnička unaprijeđenja", rekao je Blaž Erzetič, vlasnik tvrtke.

Zadržavajući prednosti maloserijske proizvodnje, uz dužnu pažnju posvećenu zvuku i izgledu, sva tri modela – Bacillus, Bacillus Tilia i Perfidus izrađena su ručno i testirana u nekoliko navrata tijekom proizvodnog procesa, kako uz pomoć mjerenja, tako i koristeći opsežne slušne testove.

Svi su proizvodi izrađeni u Sloveniji, a model Bacillus Tilia posebno se odlikuje i tijelom od drva lipe, što mu daje poseban ton, a svakom pojedinom primjerku ovog pojačala i dodatnu osobnost.

16 ErzetichAudio Perfidus Red WEB mala

Model Perfidus odlikuje se radom u A-klasi, i u mogućnosti je pogoniti slušalice impedancije 8-600 Ohma, uz frekvencijski opseg od 4Hz - 40kHz. Korišteni su Wima kondenzatori, Alps Blue Velvet potenciometar, a napajanje je ugrađeno, s kapacitetom filtarskih kondenzatora 40 tisuća mikrofarada. Dimenzije kutije su 110 mm x 64 mm x 285 mm.

Uređaji dolaze s garancijom od pet godina. Cijena za Perfidus iznosi 999 EUR, Bacillus Tilia košta 799 EUR, a najjeftiniji Bacillus 499 EUR.

INFO: Ezetich