Intek audiofilska radionica

Petak, 23.09.2016. 07:10

Aktivnosti slovenskog distributera AV proizvoda, CD i LP glazbenih naslova, tvrtke Intek, uspješno se proširila i na održavanje audiofilskih radionica. Tako će se ovaj vikend (petak i subota) održati 17-ta po redu radionica na kojoj će se predstaviti tvrtke: Mytek, ATC, Triangle, Pro-Ject, Shunyata Research, Isotek Systems i AudioQuest.

U petak 23. rujna 2016. od 14 do 19 sati i u subotu 24. rujna 2016. od 10 do 18 sati, u njihovom salonu na adresi Njegoševa cesta 23 u Ljubljani, biti će predstavljen audio sustav sastavljen od sljedećih komponenti:

MYTEK Brooklyn DAC - pretpojačalo s ugrađenim DA pretvaračem
ATC P1 - stereo pojačalo snage
TRIANGLE Delta Signature - zvučnik
PRO-JECT The Classic - gramofon

Napajanje cijelog sustava biti će filtriran strujnim filterima britanske tvrtke Isotek Systems, strujni kabeli biti će iz produkcije tvrtke Shunyata Research, a interkonekcijski i zvučnički kabeli dolaze iz produkcije američkog AudiQuesta.

Zbog ograničenog broja sjedala u salonu, bilo bi poželjno da se najavite organizatoru porukom na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovete na telefon +386 1 23 22 000.

INFO: www.intek.si