Technics EAH-T700 slušalice

Utorak, 10.11.2015. 07:52

Iako su po prvi put Technics EAH-T700 slušalice predstavljene za vrijeme sajma IFA 2015, sada je poznato da će u prodaju krenuti krajem siječnja 2016. godine.

Riječ je o njihovom vrhunskom modelu i prvim slušalicama od ponovnog pokretanja brenda 2014. godine.

“Poput Technicsove linije vrhunskih Hi-Fi sustava, i ove nove "over-ear" slušalice ne pristaju na kompromise kada je posrijedi kvaliteta zvuka, a tijekom njihova osmišljavanja i proizvodnje vodilo se računa o najzahtjevnijim glazbenim fanovima” - navodi se u izjavi predstavnika tvrtke.

Technics EAH T700 driver mala


Technics EAH-T700 slušalice su dvosistemske sa zvučničkom jedinicom promjera 50 mm za bas/srednjetonsko područje i “super visokotoncem" promjera 14 mm koji je u stanju reproducirati zvuk do 100 kHz.

Slušalice koriste sustav s ukošenim driverima te pruža visokoprecizan zvuk, svaka neželjena vibracija je minimalizirana zahvaljujući plutajućim jedinicama i antirezonantnom okviru i kućištu od čvrstog aluminija.

Posebna pozornost konstruktora je bila usmjerena da slušalice budu i udobne pa EAH-T700 ima sustav za podešavanje veličine i nagiba slušalica, kao i 3D spužvica koje se mogu podesiti tako da odgovaraju svakoj slušateljskoj poziciji.

Slušalice su zatvorenog tipa, frekvencijski opseg im je od 3 Hz do 100 kHz, a preporučena cijena za europsko tržište će biti 1.199 eura.

INFO: www.panasonic.com/hr