Ispiši ovu stranicu

ZGAVSHOW2015: Kii Three zvučnici premijerno na sajmu

Utorak, 20.10.2015. 21:41

Zagrebački AV distributer HD-multimedia svake godine na sajmu predstavlja neki jedinstven proizvod ili novu tvrtku. Tako je bilo i ove godine pri čemu su zadovoljili oba njihova spomenuta pravila.

Komentari posjetitelja ovogodišnjeg sajma su gotovo jedinstveni – njihova demonstracija Kii Three zvučnika bila je jedna od najboljih po zvuku. Potpomognuti s Mole pretpojačalom i glazbom visoke rezolucije s Auralic Aries streamera, Kii zvučnici su reproducirali glazbu izuzetno ugodno i zavodljivo.

Kii Three web mala

Kii Three je kompaktna, aktivna zvučna kutija s jedinstvenim dizajnom koji omogućuje kardioidno emitiranje zvučnog signala u prostor (saznaj više: http://goo.gl/xNj0tH). Kardioida emitira cijeli zvučni spektar pretežno u smjeru slušatelja, što je posebno bitno u niskim oktavama u kojima se zvuk obično širi u svim smjerovima.

To ju čini zapravo kutijom s velikom prednjom pločom (baffle-om). Ako kutija smanjeno emitira u drugim smjerovima to istodobno znači da su refleksije od stražnjih i bočnih zidova puno manje, što uvelike doprinosi koherentnosti signala kod slušatelja...

Od ostalih proizvođača koji su prikazani treba spomenuti: Hegel, Fiio, Dual, MSB Technology...

INFO: www.hd-multimedia.com

Vezani sadržaji