Ispiši ovu stranicu

PSB Imagine T3 dostupan i u Hrvatskoj

Subota, 29.08.2015. 14:05

Imagine T3 je najbolji model zvučnika kanadske tvrtke PSB i predstavlja sintezu najnovijih i najnaprednijih saznanja njihovog konstruktora Paula Bartona. Kao jedan od ponajboljih konstruktora zvučničkih kutija u audio industriji i ujedno osnivač tvrtke PSB, Barton je dobio potpuno odriješene ruke od sadašnjeg vlasnika - Lenbrook grupe, da napravi nešto posebno.

Traženo, učinjeno. Barton je za ovaj model razvio potpuno nove zvučničke jedinice koje su po njemu najbolje što je do sada konstruirao. Zvučnik čine tri bas jedinice promjera 178 mm koje su ugrađene u zasebne, individualno ugođene volumene unutar zvučničke kutije, pažljivo projektirana srednjetonska jedinica promjera 133 mm i selektirana visokotonska jedinica s membranom od titanija i promjera 25 mm.

Frekvencijski opseg ovih zvučnika je 24 Hz – 23 kHz, osjetljivost 91 dB, impedancija 8 Ohm (min. 4 Ohm), preporučuje se za pojačala snage 20 – 300 W, masa 32,3 kg/kom, a dimenzije 292 x 1208 x 382 mm (ŠxVxD).

Imagine T3 oslanja se na aluminijsko podnožje na kojem se nalaze i podesivi šiljci koji su idealni kod smještaja zvučnika na pod prekriven tepihom jer mu daju stabilnost i poboljšavaju krajnju reprodukciju zvuka. Za one koji imaju tvrde podove (npr. pločice,..), uz zvučnik se koriste pripadajuće gumene podloške.

Sama zvučnička kutija je vrhunski i ručno finiširana, a dostupna je u visokosjajnoj crnoj i trešnja boji.

Maloprodajna cijena PSB Imagine T3 zvučnika iznosi 42.999 kn/par, a više informacija o njima kao i dogovor oko termina za slušanje, možete dobiti kod domaćeg distributera.

INFO: www.sigma-audiokoncept.hr

Vezani sadržaji