Wireworld Nano serija kabela za slušalice

Srijeda, 01.07.2015. 19:30

Američki proizvođač vrhunskih audio i video kabela, Wireworld Cable Technology, predstavio je potpuno novu seriju ultra-laganih i fleksibilnih audio kabela za slušalice i ostale prijenosne audio uređaje.

Serija "Nano" sastoji se od četiri različita modela različitih nivoa kvalitete - Pulse™, Nano-Eclipse™, Nano-Silver Eclipse™ i Nano-Platinum Eclipse™. Svaki od ovih četiri modela temelji se na originalnoj i patentiranoj Wireworld tehnologiji, koja vam, kako navodi proizvođač u svojoj objavi za medije, pruža sjajne zvučne rezultate.

"Oduševljeni smo s performansama serije Nano koja je napravljena sa specifičnim ciljem - da optimizira kvalitetu slušalica i ostalih prijenosnih audio uređaja", rekao je predsjednik i osnivač Wireworlda David Salz. "Ova proizvodna kategorija važna je milijunima ljudi koji, primjerice, puštaju glazbu sa smartphonea spojenog na stereo sustav svoga automobila ili drugih, kućnih glazbenih sustava. Osim toga, rast popularnosti slušalica stvara jedno veće tržište potrošača koji žele kvalitetnije iskustvo slušanja glazbe. Serija "Nano" nudi niz rješenja za ovakve probleme..."

Wireworld Puls Cutaway

Serija Nano predstavlja prijelomnu točku: riječ je o najmanjim kabelima koji koriste originalnu Wireworld DNA Helix® tehnologiju čija je zadaća kanalizirati energiju elektromagnetskog signala s visokom efikasnošću, što za posljedicu ima veću količinu zvučnih detalja i dinamike u reprodukciji. Sva četiri modela, također, opremljeni su i drugom originalnom Wireworld izolacijskom tehnologijom Composilex ® 2, koja minimaliziranjem triboelektričnog šuma postiže prirodnu kvalitetu zvuka.

Wireworld Puls Cross section

S lijevanim konektorima i bakrenim vodičima bez prisustva kisika (OFC), Pulse ™ model dostupan je po pristupačnoj cijeni od oko 40 američkih dolara (1.5.m). The Nano-Eclipse™ koji ima Ohno Continuous Cast® (OCC) bakrene vodiče u maloprodaji možete nabaviti po cijeni od oko 175 dolara (1.5m), dok je preporučena maloprodajna cijena Nano-Silver Eclipse™ modela s OCC posrebrenim bakrenim vodičima oko 250 dolara. Na koncu, cijena modela Nano-Platinum Eclipse™ s karbonskim kućištem konektora i bez kompromisnim OCC srebrnim vodičem iznosi 575 američkih dolara (1.5m).

Wireworld Nano kabeli dostupni su s mini jack (3,5 mm) konektorom i s velikom većinom najpopularnijih priključaka za slušalice u standardnim i prilagođenim dužinama.

"Savršeni audio kabel prenio bio svaki zvučni detalj s jedne komponente na drugu kao da su one direktno povezane jedna s drugom", komentirao je Salz. "Ponosni smo što je Worlwide jedina kompanija koja se uvijek vodi ovim esencijalnim konceptom u proizvodnji kabela koji isporučuju zvuk najbliži direktnoj konekciji. U naše trenutne kabele ugrađeno je 30 godina jedinstvenog razvojnog iskustva koji se uvijek temeljio na ovom objektivnom pristupu."

INFO: www.audiocentar.hr