NuForce ima nove proizvode i novog distributera za RH

Četvrtak, 28.05.2015. 18:08

Optoma, jedan od vodećih proizvođača poslovnih kao i projektora za kućno kino, početkom godine kupio je kalifornijsku tvrtku NuForce čime su ozbiljno ušli i u područje reprodukcije zvuka.

Tvrtka je predstavila nove, visokokvalitetne Hi-Fi komponente, prepoznatljivog minimalističnog dizajna i odličnih performansi, ali i proizvode koji su namijenjeni za sustave kućnog kina.

NuForce je do sada već bilo prisutan na našem tržištu kroz ponudu domaćeg distributera TD elektronike, a ovom akvizicijom od strane Optome prelazi u distribuciju tvrtke AVR.

NuForce je relativno mlada tvrtka, osnovana 2005. godine, no predstavlja jednu od uspješnijih audio tvrtki današnjice. Vizija im je pružiti audiofilima, profesionalcima, ali i sasvim prosječnim korisnicima kvalitetan zvuk i jednostavan dizajn po pristupačnim cijenama. Od samih početaka, tvrtka je zadobila povjerenje i odanost potrošača, ali i brojna priznanja renomiranih svjetskih magazine za svoje uređaje.

Len Carlton, izvršni direktor Optome za Europu, spajanje tvrtki je komentirao: “Optoma je izgradila svoju reputaciju proizvodeći projektore visoke kvalitete. Širenje tvrtke u audio segment potrošačke elektronike, bio je logičan potez, čime vrhunskoj slici, dodajemo i vrhunski zvuk. Optoma se gotovo dva desetljeća nalazi na samom vrhu tehnoloških inovacija u video segmentu kućnog kina, stoga smo jako uzbuđeni što ćemo to iskustvo nadopuniti vrhunskim audio uređajima.“

NuForce je poznat po čistom, minimalističkom dizajnu i funkcionalnosti, ali i vrhunskoj audio kvaliteti čiji je naglasak stavljen na digitalni režim rada većine uređaja.

Današnja ponuda tvrtke je podijeljena u tri glavne kategorije: prijenosne komponente, za stereo i za kućno kino.

NuForce MCA18 100 6

Među uređajima za kućno kino spomenimo, Optoma NuForce AVP18, AV procesor/pretpojačalo, te MCA18 i MCA20 višekanalna pojačala.

optoma nuforce stereoAmp 4

Stereo proizvodi uključuju DDA120 integrirano digitalno pojačalo, zatim pojačalo za slušalice HA200, digitalno analogni konverter i pretpojačalo DAC80, bežični digitalno analogni konverter WDC200, izlazna stereo pojačala STA120 i STA200, te BTR100 i BTR1 Bluetooth prijemnike.

optoma nuforce phonesPre 5

Prijenosne komponente uključuju odličan i nagrađivan uDAC3, USB digitalni audio konverter i pojačalo za slušalice, High-End slušalice Primo8, te pristupačnije, visokokvalitetne modele slušalica NE750M i NE800M.

Cjelokupnu Optoma NuForce ponudu i specifikacije možete pogledati na stranici domaćeg distributera preko koje će se jedino i vršiti prodaja.

INFO: www.avmax.hr