Nova linija Pro-Ject gramofona

Srijeda, 06.05.2015. 16:09

Pro-Ject Audio Systems objavio je kako ima novu liniju gramofona iznimnih performansi, kompaktnog i luksuznog izgleda. Model 2Xperience SB DC temelji se na modelu 2Xperience, pogon je remenski, ali uz superpreciznu elektronsku kontrolu brzine vrtnje.

Dodana je i njihova high-end ručka 9CC Evolution, napravljena od Karbonskih vlakana, sa serijski isporučenom Ortofon 2M Silver zvučnicom (MM) što dodatno doprinosi vrhunskoj kvaliteti reprodukcije ovog gramofona.

Šasija gramofona je masivna i teška, izrađena od medijapana smanjenih rezonancija. I tanjur je precizno tokaren, balansiran, masivan i izrađen od sendvič materijala, s matom od vinila, baš kao i ploča.

Vibracije ploče umanjene su laganim pritiskivačem (klampom) s navojem, a sve navedeno rezultira gramofonom oslobođenim neugodnih vibracija.

Gramofon se isporučuje s poklopcem, a dolazi u četiri opcije furnira: eukaliptus, maslina, orah i palisander, kao i piano lak crnom finišu. Dimenzije gramofona s poklopcem su 460 x 160 x 360 mm (ŠxVxD), težina 7,7 kg, dok mu je cijena u Velikoj Britaniji 1.050 funti.

Dobavljivost i cijenu na našem tržištu provjerite kod domaćeg distributera.

INFO: www.mediaaudio.hr