Posjetili smo Intek Croatia u Koprivnici

Ponedjeljak, 28.07.2014. 17:14

Poznati slovenski distributer HiFi i High-End audio opreme Intek, nedavno je otvorio hrvatski ured i predstavništvo u Koprivnici u suradnji s jazz glazbenikom i zaljubljenikom u dobar zvuk Marinom Hrašćanecom.Piše: Gordan Gaži

Putujući prema Koprivnici razmišljao sam o razini adrenalina koja je potrebna da se u ova neobična, ali i nepredvidljiva vremena u kojima se svaki poslovni iskorak smatra rizikom krene u poduzetničku audio avanturu. 

Iako se iz gledišta prosječnog glazbenog zanesenjaka čini pomalo nestvarno, Marin Hraščanec imao je odlučnosti i snage spojiti strast i ljubav prema glazbi kao i prema uređajima za visokovjernu reprodukciju glazbe u vlastitom domu. U suradnji s tvrtkom "Intek" iz Slovenije, ponudio je našoj domovini izvanredno zanimljiv katalog već dobro etablirane audio destinacije.Za domaće audiofile to znači gotovo direktan kontakt s proizvodima tvrtki kao što su “Electrocompaniet”, "Oppo", "Resolution Audio”, "ATC", Moodwright”, “Creek”, "Shunyata","Dr. Feickert", "REL" i mnoge druge. 

No, na marginama ovog značajnog događaja za razmjerno malu audio zajednicu mogu se isčitati barem dvije značajne smjernice koje već duže vrijeme pomalo, ali i znakovito vise u zraku.

Electrocompaniet media

Prva je svakako lagana decentralizacija audio ponude koja već neko vrijeme pomalo čudi, ali i ohrabruje. No, ipak važnije od te pomalo očekivane činjenice je iskrena ljubav audiofila koji su u iznenađujućem, broju pohodili otvaranje nove destinacije. 

Sve to govori u prilog tezi da je fuzija već iskušanih rješenja tvrtke "Intek" iz Slovenije i puno domaćeg entuzijazma i poslovnog šarma ipak snažnije i iskrenije od tendencija koje nas vuku prema okolnostima koje smo pod svaku cijenu željeli izbjeći.

Dodajmo tome i vrlo kvalitetnu i stručno uređenu slušaonicu te iskrenu dobrodošlicu koju "Intek Croatia" želi svakom namjerniku i posjedujemo novo odredište koje svaki ljubitelj zvuka i glazbe ne smije zaobići. 

Uz čestitke na poslovnoj hrabrosti želimo svaki uspjeh novom audio poduzetniku povlačimo se prema slušaonici na “obilnu porciju” jazz glazbe.Ovo je preporuka i za vas da si date malo truda i obiđete ovu novu HiFi lokaciju u Koprivnici, jer ćete, ako ništa drugo, ovdje poslušati vrhunski odabranu glazbu.

INFO: www.intek-croatia.hr