Magnat ponovno dostupan u Hrvatskoj

Četvrtak, 20.02.2014. 19:50

Prije 40 godina iz strasti prema glazbi, rodila se danas legendarna kompanija. Već prvi proizvodi koji su izašli iz nje počeli su dobivati mnoge nagrade te su izazvali divljenje i poštovanje tehničke i dizajnerske zajednice tog vremena, poput legendarne "Log" serije zvučnika.

Vrhunska njemačka kvaliteta, beskompromisne izrade i dizajna oduševljavala je tada hi-fi poklonike kao što to čini i danas. Udruživši se s američkom korporacijom Audiovox, dobili su izuzetne razvojne mogućnosti i jedan od najbolje opremljenih centara za zvučna istraživanja s čak 5 testnih soba.

Iz njih su, povodom 40-godišnjeg jubileja, izašli high-end zvučnici Quantum Signature (41.599,00 kn) i hibridno integrirano pojačalo RV3 (18.999,00 kn) koji su pravi odraz predanog razvoja, vrhunskog dizajna i beskompromisne izrade.

Magnat RV3-Front web

Magnat je također nadaleko poznat i po vrhunskom programu za ozvučenje automobila te njegove proizvode koriste mnoge ugledne auto kompanije upravo zbog tih kvaliteta.

Odnedavno je novi ekskluzivni distributer za Hrvatsku postala tvrtka Z-el d.o.o. Chipoteka gdje možete pogledati i poslušati Magnat proizvode.

INFO: www.chipoteka.hr

Magnat quantum signature web2