Devialet prezentacija u Zagrebu

Četvrtak, 05.12.2013. 08:57

Francuski proizvođač vrhunskih hibridnih analogno/digitalnih pojačala Devialet vraća se u Sheraton Zagreb hotel. Prvi put je svoje kvalitete i mogućnosti reproduciranja glazbe prikazao za vrijeme održavanja 18. zagrebačkog audio/video sajma 2012. godine s modelom D-Premier pri čemu je izazvao veliki interes posjetitelja.

Ovom prigodom Devialet se vraća u Zagreb s najnovijim modelom Devialet 170 zahvaljujući novom regionalnom distributeru One-HiFi iz Beograda.

Devialet 7 mala

Prezentacija će biti održana u subotu 14. prosinca / decembra 2013. od 16-20 h u dvoranama “Split” i “Dubrovnik” Sheraton Zagreb hotela, a posebni gost i prezenter biti će predstavnik proizvođača iz Francuske – Thierry Massoubre.

Kako navodi proizvođač, “Devialet je stvorio najvjerodostojniji zvuk ikada dobiven u ekstremno jednostavnom kućištu, koji se može smjestiti bilo gdje, kako vama odgovara. Dizajnirana da stvore jedinstven standard kvalitete, ova nova ADH klasa pojačala pruža izuzetnu muzikalnost, u potpunoj tišini (< 130 dB u SNR), s jedva primjetnim nivoima izobličenja (0.001%) i sve smješteno u kompaktnu cjelinu."

Devialet 4 mala

Kada su svjetski audio magazini jednoglasno proglasili ovu tehnologiju najboljom na svijetu, to nije bila samo sreća.

Sva tehnologija koncentrirana u Devialetu je razvijana od strane njihovih razvojnih inženjera. Zaboravite sve što znate iz drugih izvora o tehnologijama pojačala. Kod Devialeta, 2.500 elektronskih komponenti izvršavaju različite funkcije u pojačavanju zasnovane na ADH® tehnologiji. Sve ove funkcije su potpuno integrirane i dizajnirane da rade zajedno prema principu ultra kratkog strujnog kruga, bez gubitaka. Devialet je kreirao i ergonomski jedinstven daljinski upravljač.

Devialet 2 mala

Više informacija o Devialet modelima možete pronaći na sljedećim linkovima: 

http://www.one-hifi.com/proizvod/devialet/pojacala/110/
http://www.one-hifi.com/proizvod/devialet/pojacala/170/
http://www.one-hifi.com/proizvod/devialet/pojacala/240/
http://www.one-hifi.com/proizvod/devialet/pojacala/500/

Web prezentacija proizvođača:

http://en.devialet.com/home-en-us/