Novi modeli Devialet pojačala

Ponedjeljak, 21.10.2013. 15:17

Ohrabreni uspjehom modela D-Premier, kojim su pomeli svjetski audio tisak, a vjerojatno i činjenicom kako su ih i drugi, barem konceptualno, počeli kopirati u Devialetu su odlučili proširiti raspon naoružanja i predstavili su tri nova proizvoda druge generacije - pojačala Devialet 110, 170 i 240.

Potonji će također poslužiti i kao zamjena za D-Premier, dok druga dva modela znače širenje u pristupačniju klasu uređaja. Svaki uređaj u sebi objedinjuje D/A pretvarač, pretpojačalo i stereo pojačalo, a njihove komercijalne oznake, korespondiraju, nećete vjerovati, njihovoj izlaznoj snazi.

Kao i do sada, Devialet se oslanja na vanjski dizajn, ali nije zanemarena niti tehnologija, kao niti lakoća upravljanja. Kako bi nabrajanje i detaljiziranje mogućnosti i opremljenosti ovih uređaja premašilo okvire ove rubrike, spomenut ćemo samo kako svaki Devialet ima ugrađen wi-fi te dolazi s aplikacijom za iOS i Android, uz mnoge mogućnosti prilagođavanja, programiranja i usklađivanja s potrebama korisnika.

Cijene uređaja su 4.990 EUR za model 110, 6.990 EUR za model 170 i 12.900 EUR za model 240.

INFO: www.devialet.com