Mark Levinson No. 52

Ponedjeljak, 14.10.2013. 18:46

Novost u ponudi američke tvrtke Mark Levinson je pretpojačalo oznake No. 52. Za njega u tvrtki Mark Levinson tvrde da je najbolje pretpojačalo koje su ikada konstruirali.

Riječ je o analognome linijskom pretpojačalu, prave dual-mono konfiguracije s dva kućišta koja fizički razdvajaju kritične analogne sklopove od upravljačke sekcije. Ima 3 balansirana XLR i 4 RCA linijska ulaza, gramofonski ulaz (MM i MC), po dva seta XLR i RCA linijskih izlaza, dodatni AUX par XLR i RCA izlaz, poseban SSP (Surround Sound Procesor) izlaz (mogućnost integracije s npr. višekanalnim sustavom kućnog kina), povezivanje putem Etherneta i USB utor za buduće programske nadogradnje.

Kontrolna sekcija posjeduje simetrično DC napajanje i AC regeneracijske krugove za maksimalan i stabilan rad uređaja, a s njim dolazi i prikladno dizajnirani daljinski upravljač.

Mark Levinson No.52 imat ćete mogućnost poslušati na ovogodišnjem Zagreb AV Showu u hotelu Sheraton u postavi tvrtke Sigma Audio Koncept, koja je ujedno i domaći distributer.

INFO: www.sigma-audiokoncept.hr

Galerija slika