Magazin HiFi Media u partnerstvu s američkim Enjoy the Music.com audio portalom

Ponedjeljak, 29.07.2013. 13:25

Jedini hrvatski magazin za potrošačku elektroniku HiFi Media i vodeći američki high-end audio Internet portal Enjoy the Music.com dogovorili su partnerski odnos i suradnju, čime HiFi Media postaje sedma ukupno i prva tiskana publikacija izvan engleskog govornog područja koja je postala partner s Enjoy the Music.com portalom.

Ovaj novi savez unaprijedit će dostupnost oba medija svjetskoj čitateljskoj publici. S dugogodišnjem iskustvom, HiFi Media je vrlo utjecajan magazin među svojim čitateljima i izvan granica Republike Hrvatske, a pokrovitelj je i najvećeg audio/video sajma u regiji - “Zagreb AV Show”.

“Raduje me što se je HiFi Media priključila kao sedma tiskana publikacija i postala partner Enjoy the Music.com,” rekao je Steven R. Rochlin, urednik i kreativni direktor portala Enjoy the Music.com. “Iako je ovo prvi magazin izvan engleskog govornog područja, sigurno neće biti i posljednji. Želimo dobrodošlicu magazinu HiFi Media i pozdravljamo njegovu značajnu prisutnost u tom dijelu Europe. Ovaj novi savez nastavlja naše širenje u namjeri da dosegnemo što veću svjetsku publiku.” 

EnjoytheMusic.com partneri

“Vrlo smo zadovoljni započetom suradnjom s tako respektabilnim Internet audio izvorom kao što je Enjoy the Music.com,” izjavio je Andrija Ćurković, izdavač i urednik magazina HiFi Media. “Vjerujemo da će ova suradnja rezultirati, za obje strane, s mnogo novih ideja za buduću nadogradnju i poboljšanja naših medija. U posljednja dva desetljeća tržište potrošačke elektronike doživljava velike promjene i postaje je dijelom našeg svakodnevnog života. Naš zadatak, kao medija, također bi trebao postati dio svakodnevnog života, kako bismo bili dostupniji i razumljiviji potrošačima, privukli nove čitatelje i spriječili, na žalost primjetnu, marginalizaciju high-end audio zajednice na globalnom tržištu. Ova suradnja trebala bi biti prvi korak na putu do tog cilja.”


Poveznice na službenu objavu:

www.enjoythemusic.com/pressreleases
www.enjoythemusic.com/pressreleases/hifi_media.htm
www.enjoythemusic.com/hifi_media
www.enjoythemusic.com/news

 

O stranici Enjoy the Music.com

Enjoy the Music.com je vodeća Internet stranica za potrošačku elektroniku iz područja high-end audia, mobilnih audio uređaja i digitalnog skidanja (download) glazbe,  a osnovana je 1995. godine. Stranica je dobila pohvale kritičara širom svijeta, web surfera, istomišljenika u drugim audio publikacijama te predsjednika američke udruge potrošačke elektronike (CEA – Consumer Electronics Association). Povezana je sa sedam istaknutih tiskanih izdanja, uz dodatnu podršku vlastitog izdanja Review Magazine i s više od 135 izvješća uživo, Enjoy the Music je vodeći internet autoritet za različite informacije audiofilima i ljubiteljima glazbe u čitavom svijetu. Enjoy the Music je i medijski pokrovitelj sajmovima AXPONA, The NY Show, T.H.E. Show Newport Beach i R.M.A.F. događanjima. Enjoy the Music je službeni Internet partner s magazinima The Absolute Sound, hi-fi+, Hi-Fi Media, Hi-Fi World, HIFICRITIC, Sound Practices i VALVE.

www.enjoythemusic.com