Predstavljanje Luxman i Tannoy proizvoda u Zagrebu

Utorak, 25.09.2012. 21:02

Domaći distributer high-end proizvoda - Planet Audio Video, poziva sve ljubitelje dobrog zvuka i vrhunske audio elektronike na dvodnevno druženje u zagrebački hotel Sheraton. Cjelodnevne prezentacije održat će se u petak 28. rujna i subotu 29. rujna, u dvoranama Milano i London. 

Premda je distributerski program ove tvrtke vrlo bogat, za ovaj put su odlučili staviti naglasak na proizvode legendarnih tvrtki Tannoy, Luxman i Jadis.

Ove tvrtke su desetljećima prisutne na audio tržištu i za to vrijeme su stekle veliki broj sljedbenika. U dvije reprezentativne dvorane hotela Sheraton, biti će postavljeno nekoliko cjelovitih stereo sustava.

Iz Tannoy ponude biti će predstavljeni modeli zvučnika:

- Canterbury SE
- Kensigton SE
- Glenair 15
- Autograph Mini
- super visokotonci ST-200
- Definition 10T
- Definition 8
- Mercury V1

Iz Luxman programa biti će predstavljena integrirana pojačala L-505u, L-550AX, L-590AX, SQ38u i SQ-N100. Također ćete moći vidjeti sve SACD i CD Luxman playere, kao i novi digitalno analogni pretvarač DA-200.

Osim predstavljanja uređaja navedenih tvrtki, Planet audio će ponuditi na prodaju raritetne LP ploče i SACD diskovi.

Ulaz na ovu prezentaciju je besplatan, a vrijeme održavanja je od 12 – 20 sati (petak / 28. rujna) i od 10 – 20 sati (subota / 29. rujna) na prvom katu Sheraton Zagreb hotela.

INFO: www.planetaudio.hr