Novi Shunyata Research Hydra filteri za struju

Petak, 20.01.2012. 09:39

Shunyata Research proizvodi su prema riječima Roberta Harleya, glavnog urednika magazina The Absolute Sound najučinkovitiji AC proizvodi koje je ikad imao u svom audio sustavu. Za 2012. godinu Shunyata najavljuje novu, treću generaciju već poznatih filtera struje Hydra – riječ je o modelima Hydra Cyclops i Hydra-α seriji (Model-6, Model-4, Model-2). Cyclops je namijenjen zahtjevnim sustavima koji su vječno 'gladni' snage, primjerice pojačalima i video projektorima, i upotpunjuje referentnu seriju filtera struje. Savršen je i za dvokomponentne sustave referentne kvalitete.

Hydra-α serija nižeg cjenovnog razreda donosi tehnološka rješenja iz referentne serije (MPDA – Multi-Phase Differental Array) i ZPP-DS (Zero-point Power Distribution Buss System), a kupci mogu birati između modela sa 6, 4 i 2 utičnice.

Nakon gotovo godinu dana intenzivnog rada na istraživanju i razvoju, revolucionarna ΞTRON tehnologija konačno je primijenjena u konstrukciji strujnih kabela. Riječ je o rješenju koje značajno poboljšava prijenos signala kroz vodič, tako da otklanja ili značajno smanjuje dielektričnu polarizaciju. Nova serija strujnih kabela sastoji se od tri modela: ulazni model Cobra s najboljim omjerom cijene i kvalitete, nasljednik starog modela Anaconda CX – model Python, i Anaconda, referentni kabel predviđen za studijske aplikacije i one koji ne pitaju za cijenu.

Možda su najvažnija Shunyatina novost za 2012. Cobra interkonekcijski, zvučnički i digitalni kabeli, baš radi dobrog odnosa cijene i kvalitete i performansi koje nadmašuju i dosta skuplje kabele egzotičnih proizvođača.

INFO: www.mediaaudio.hr