Audio

Tempus, pristupačna serija Magnat zvučnika

Tempus, pristupačna serija Magnat zvučnika

Ponedjeljak, 12.12.2016. 08:09

Njemački Magnat je predstavio novu seriju zvučnika imena Tempus. Nova serija je predstavlja pristupačniji dio ponude Magnata i sastoji se od dva samostojeća modela, jednog namijenjenog smještaju na stalke, centralnog zvučnika i subwoofera.

Cardas Audio Clear Beyond interkonekcijski kabel

Od prvog predstavljanja ove serije kabela 2008. godine, kupci su se zanimali kada će George Cardas dizajnirati interkonekcijski kabel kao komplementarni kabel za Clear Beyond Speaker. Napokon je i on dostupan.

KEF slavi 55 godina postojanja

KEF slavi 55 godina postojanja

Petak, 09.12.2016. 22:27

Poznata britanska tvrtka u najboljim godinama odlučila je javnosti predstaviti novi zvučnički sustav temeljen na odlično prihvaćenom modelu LS50, no s brojnim izmjenama i poboljšanjima.

Audio-Technica AT-ART1000 MC zvučnica

Već dugi niz godina Audio-Technica razvija gramofonske zvučnice najrazličitijih koncepcija i velikog raspona cjenovnih razreda, no gotovo uvijek pomalo inovativnog koncepta i vrlo često izvanrednog odnosa cijene i kvalitete.

Onkyo R-N855 mrežni stereo receiver

U kompaktnom kućištu mrežnog stereo receivera Onkyo R-N855 nalazi se pregršt nove tehnologije. Osim što je moguće na jednom mjestu objediniti mrežne i izvanmrežne izvore zvuka, USB-HDD servere te Spotify, AirPlay, Google Cast, Wi-Fi, i Bluetooth audio, ovaj uređaj može pogoniti velik broj zvučnika na tržištu, zahvaljujući ugrađenom stereo pojačalu snage 2x70W.

Dynaudio Contour 20

Dynaudio Contour 20

Petak, 02.12.2016. 09:43

U najnovijoj Dynaudio Contour seriji zvučnika ovaj model je namijenjen za smještaj na stalak i koristi sve ono što Dynaudio zna o audio tehnologiji. Kao i svaki model iz ove serije koristi njihovu najbolju visokotonsku jedinicu - Esotar2, koja ima meku kupolu promjera 28 mm načinjenu od specijalne tkanine.

Stranica 1 od 101