Audio

Wharfedale Diamond 11 serija zvučnika

Wharfedale Diamond 11 serija zvučnika

Srijeda, 31.05.2017. 22:20

Laskava titula jedne od najdugovječnijih serija zvučnika u Hi-Fi povijesti pripada tvrtki Wharfedale za seriju pod nazivom Diamond. Za vrijeme ovogodišnjeg High-End sajma u Minhenu predstavljena je njihova 11. reinkarnacija.

Onkyo ima novo integrirano pojačalo

Onkyo ima novo integrirano pojačalo

Srijeda, 24.05.2017. 23:20

Nakon velikog uspjeha modela A-9010, Onkyo je predstavio novo, naprednije, integrirano pojačalo oznake A-9150 koje bi trebalo privući i malo zahtjevnije ljubitelje dobrog zvuka.

Stižu dva nova Pioneerova mrežna playera

Pioneer je predstavio dva nova mrežna playera, modele N-70AE i N-50AE, koja posjeduju niz funkcija - od integriranog Chromecasta i Spotifyja pa do podrške za Wi-Fi i Bluetooth povezivanje.

Onkyo je predstavio Rubato DP-S1 digitalni audio player

Kompaktniji od nagrađivanog modela Onkyo DP-X1, ujedno druga generacija digitalnih audio playera, Onkyo Rubato DP-S1 izrađen je iz čvrstog komada aluminija, prije svega radi trajnosti i čvrstoće takve konstrukcije.

Novi Pro-Ject Essential III gramofon

Novi Pro-Ject Essential III gramofon

Utorak, 02.05.2017. 20:42

Pro-Ject Essential III je treća generacijia ovog popularnog modela gramofona i nudi cijeli niz poboljšanja u odnosu na model koji zamjenjuje (Essential II).

Dynaudio Focus XD aktivni WiFi zvučnici

Danski Dynaudio je nedavno prikazao osvježenu seriju Focus XD aktivnih bežičnih, digitalnih zvučnika. Cijela je serija potpuno digitalizirana od ulaza do zvučničkih jedinica, sposobna prihvatiti i prenijeti glazbu rezolucije 24bit/192kHz, uz mogućnosti programiranja i dodatnog podešavanja zvuka, s obzirom na smještaj zvučnika u prostoru.

Stranica 1 od 105