Audio

Stižu dva nova Pioneerova mrežna playera

Pioneer je predstavio dva nova mrežna playera, modele N-70AE i N-50AE, koja posjeduju niz funkcija - od integriranog Chromecasta i Spotifyja pa do podrške za Wi-Fi i Bluetooth povezivanje.

Onkyo je predstavio Rubato DP-S1 digitalni audio player

Kompaktniji od nagrađivanog modela Onkyo DP-X1, ujedno druga generacija digitalnih audio playera, Onkyo Rubato DP-S1 izrađen je iz čvrstog komada aluminija, prije svega radi trajnosti i čvrstoće takve konstrukcije.

Novi Pro-Ject Essential III gramofon

Novi Pro-Ject Essential III gramofon

Utorak, 02.05.2017. 20:42

Pro-Ject Essential III je treća generacijia ovog popularnog modela gramofona i nudi cijeli niz poboljšanja u odnosu na model koji zamjenjuje (Essential II).

Dynaudio Focus XD aktivni WiFi zvučnici

Danski Dynaudio je nedavno prikazao osvježenu seriju Focus XD aktivnih bežičnih, digitalnih zvučnika. Cijela je serija potpuno digitalizirana od ulaza do zvučničkih jedinica, sposobna prihvatiti i prenijeti glazbu rezolucije 24bit/192kHz, uz mogućnosti programiranja i dodatnog podešavanja zvuka, s obzirom na smještaj zvučnika u prostoru.

Audio Technica ima novi gramofon i seriju zvučnica

Novi model gramofona u ponudi japanske tvrtke Audio Technica nosi oznaku AT-LP3. Ovaj remenom pogonjeni gramofona trebao bi predstavljati korak više u odnosu na početne modele ove kompanije poput AT-LP60.

Meridian Audio 857 stereo pojačalo snage

Meridian Audio 857 stereo pojačalo snage

Ponedjeljak, 01.05.2017. 15:04

Britanska tvrtka Meridian Audio prikazala je najnoviju prinovu paleti izlaznih pojačala – model Reference 857. Riječ je o dvokanalnom pojačalu izuzetne snage, Hi-Res tehnologije i fleksibilnog dizajna.

Stranica 1 od 105