Audio

Bowers & Wilkins predstavio DB seriju subwoofera

Nova serija subwoofera iz produkcije britanske tvrtke Bowers & Wilkins sastoji se od tri modela koji su, kako navode u priopćenju za medije, najsnažniji subwooferi koje su do sada proizveli.

Dolaze dva nova Technics gramofona

Dolaze dva nova Technics gramofona

Srijeda, 08.02.2017. 08:21

Nakon prošlogodišnjeg povratka na tržište legendarnog Technics SL-1200 gramofona u novoj verziji i limitiranoj ediciji pod oznakom Grand Class SL-1200GAE i ne-limitiranoj oznake Grand Class SL-1200GN, u 2017. godini dolaze i cijenom pristupačniji modeli oznaka SL-1200GR (srebrni) i SL-1210GR (crni).

Exposure predstavio novu XM seriju hi-fi komponenti

Britanska tvrtka s dugom tradicijom u audio svijetu, Exposure Electronics, lansira na tržište novu ‘XM’ seriju hi-fi komponenata koja se za sad sastoji od integriranog pojačala i gramofonskog pojačala.

Lenco predstavio dva nova gramofona

Lenco predstavio dva nova gramofona

Ponedjeljak, 06.02.2017. 22:42

Švicarski proizvođač Lenco, u distribuciji domaće tvrtke Chipoteka, ima u ponudi dva nova, pristupačna gramofona s USB povezivošću.

Obnovljena Sonus faber Homage serija zvučnika

Potpuno obnovljena serija Sonus faber Homage posvećena je u potpunosti talijanskom dizajnu i nenadmašnoj kreativnosti talijanskih majstora izrade zvučnika, ističe sam proizvođač u svojoj objavi za medije.

Mark Levinson predstavio svoj prvi analogni gramofon

Za vrijeme održavanja ovogodišnjeg sajma CES u Las Vegasu, američka tvrtka Mark Levinson, u vlasništvu Harman grupe, obilježila je 45 godina postojanja tvrtke predstavivši svoj prvi gramofon u povijesti kompanije.

Stranica 1 od 103